5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve alçı gibi malzemelerden mimarilmış aheste bir kapıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını belirlemek karınin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir yangın kapısı spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye uyum ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yerı sıra opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik düzen ile daha kesif kullanma sağlanabilir.

Ivedili çıkış bapları konstrüksiyonsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların sarrafiyelıca Yangın Kapısı Fiyatları özellikleri bayağıdaki gibidir:

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin Yangın Kapısı kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page